SLIMME ECO CONCEPTEN

Vooruitblik van wat er nog komen gaat

Het is onze eigen groep wetenschappers die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een aantal slimme eco technologïen die het leven volgens de autarkische filosofie mogelijk maken. We moeten hierbij denken aan  vacuum systemen met een hoge efficiëntie, gekoppeld aan een zeer laag energie gebruik (- 80%).  We kunnen deze nieuwe technieken toepassen per woning, of een groep woningen (10 of 20), een gehele wijk of zelfs een geheel dorp (250 tot 500) woningen.  

Het basisconcept is geheel zelfstandig leven zonder Nuts aansluitingen. Om te kunnen overleven heeft de mens water, warmte, licht, zuurstof, grond, huis, voedsel en een veilig gevoel nodig, Hoe doen we dit zonder al die aansluitingen?  De natuur is hiervoor ook onze gids die alles in huis heeft, wat we maar nodig hebben is er. 

Wij hebben een apparaat ontwikkeld dat 200 á 300 liter water per nacht direct uit de lucht kan halen (per woning). Het kan ook  warmte en koeling genereren. De eigen energie opwekking is in gebouwd.  Deze Scrub® zorgt ook voor een prettig en gezond binnenklimaat met schone lucht *** + de luchtconditionering, waarbij warmte en koude teruggewonnen kan worden.  Verder kan afvalwater omgezet worden naar drinkbaar water, het residu is als fertilizer in de tuin te gebruiken, dit noemen wij circulair. De rest van de afvalstromen worden klein gemaakt en vermengd met het organische afval, na fermentering is hier biogas van te maken (kan alléén op wijkniveau). 

Nu is er maar één apparaat die alle functies en combinaties in de woning kan uitvoeren, de rest is niet nodig.

Licht, zuurstof en grond zijn volop in de natuur aanwezig, maar voor een gezond huis en een gezonde omgeving, daar moet wij zelf voor zorgen. Onze wetenschappers hebben daarom een droge bouw methode ontwikkeld die van huis uit al een gezond binnen klimaat heeft. Het is een doe zelf bouw systeem met Nordisch en Karpatisch hout dat doorgaans in één week onderdak is. Kenmerkend voor dit type hout is dat er ook stralingsvrije oplossingen mogelijk zijn. Onze concepten zijn voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. 

Presentatie van alle door ons ontwikkelde technologieën wordt aan commerciële bedrijven overgelaten. Zie Samenwerking met..........