Projecten
.

Op het moment hebben wij onderstaande projecten in portefeuille

Project Parkwijk Castellum
Project Parkwijk Castellum
Project Parkwijk Romana
Project Parkwijk Romana
Project Parkwijk Kemperhout
Project Parkwijk Kemperhout
Project Parkwijk Castellum Fectio
Project Parkwijk Castellum Fectio
Project Parkwijk Almeerder Wold
Project Parkwijk Almeerder Wold

Het is de bedoeling dat elke provincie minimaal twee eco-dorpen krijgt volgens de Autarkische-filosofie 

Binnenkort wordt de lijst met de geplande projecten gepubliseerd 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe interessante duurzame projecten.
Neem gerust contact met ons op!    

CPO

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

iedere particulier kan samen met zijn toekomstige buren zijn eigen woning ontwikkelen en het huis bouwen dat hij wenst.

De stijl en ontwerp van de woning zijn geheel naar eigen idee in te vullen.
Bovendien is een huis in CPO ook nog eens beter betaalbaar dan in de markt aangeboden woningen; dit scheelt vaak flink wat.

Bij CPO zijn de toekomstige bewoners zelf projectontwikkelaar. Gedurende het gehele ontwikkel- en
bouwtraject nemen zij, georganiseerd in een vereniging, de beslissingen. Binnen onze concepten kunnen de bewoners zelf hun duurzame woning ontwerpen onder begeleiding van onze project architect, zelf bouwen met behulp van de aan het project verbonden aannemer en werken direct samen met alle professionele partijen in het bouwproces. Zo ontstaan er binnen ieders budget goede duurzame woningen, die aan alle individuele wensen en wettelijke eisen voldoen. Met als resultaat een waardevolle woning.

Project Parkwijk Castellum

Dit is een projectontwikkeling die in 2020 / 2022  geplant is voor uitgifte door het Rijks vastgoed bedrijf. Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische-Filosofie"kan hier worden uitgerold. De ontwikkeling zal plaats vinden in de gemeenten Katwijk en Wassenaar op het oude marine vliegbasis "Valkenburg"

Project Parkwijk Romana 

Dit is een projectontwikkeling die in 2022 / 2023 geplant is voor uitgifte door de Gemeente Oostvoorne, nadat de glastuinbouw gesaneerd zijn. Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische-Filosofie"kan ook hier worden uitgerold. 

Project Parkwijk Kemperhout

Dit is een projectontwikkeling die in 2022 / 2023 geplant is. De grond is in gebruik door de COA en is eigendom van de Rijksvastgoed Dienst, waarmee wij in gesprek zijn. Voor de ontwikkeling zijn wij afhankelijk van de samenwerking tussen de Gemeenten Cranendonk en Weert. Beide gemeenten hebben plannen gemaakt waarbij wij kunnen aansluiten met ons project. De "Autarkische-Filosofie"kan ook hier worden uitgerold. De locatie is het voormalige kazerne terrein Budel

Project Parkwijk Castellum Fectio

Dit is een projectontwikkeling die in 2020 / 2022 geplant is voor uitgifte door de Gemeente Bunnik. Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische-Filosofie"kan hier worden uitgerold. De ontwikkeling zal plaats vinden ten Zuiden van de A 12

Project Parkwijk Almeerder Wold 

Dit is een projectontwikkeling die in 2019 / 2020 geplant is voor uitgifte door de Gemeente Almere.  Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische-Filosofie"kan hier worden uitgerold. De ontwikkeling zal plaats vinden ten Noord-Oosten van Almere Haven, dicht tegen het Gooi aan.