PROJECTEN

.

Op dit moment hebben wij concepten voor onderstaande projecten in portefeuille. Uitgangspunt is dat iedere koper of huurder zelf gaat bouwen (Doe het zelf bouwsysteem, desgewenst met ondersteuning van het Doe het zelf Team). De Stichting doet de onderhandelingen met gemeenten en/of de Rijksvastgoed Dienst; de grond wordt direct door de gebruikers overgenomen. Tussenkomst van projectontwikkelaars wordt niet op prijs gesteld.  

Project Parkwijk Castellum
Project Parkwijk Castellum
Project Parkwijk Kemperhout
Project Parkwijk Kemperhout
Project Parkwijk Castellum Fectio
Project Parkwijk Castellum Fectio
Project Parkwijk Almeerder Wold
Project Parkwijk Almeerder Wold

Het is de bedoeling dat elke provincie minimaal twee eco-dorpen krijgt volgens de Autarkische filosofie. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe interessante duurzame projecten.
Neem gerust contact met ons op! Onze concepten zijn voor iedereen beschikbaar. 

Samen met onze architect kunnen de bewoners hun eigen woning ontwerpen

Iedereen kan samen met zijn toekomstige buren zijn eigen woning ontwikkelen en het huis bouwen dat hij wenst binnen de gestelde basismodellen.

Stijl en ontwerp van de woning zijn geheel naar eigen idee in te vullen.
Bovendien is een zelfbouwsysteem huis van Nordic Wooden Houses BV goedkoper dan alle andere bouwsystemen die op de markt aangeboden worden, dit bespaart veel geld.

De toekomstige bewoner is zelf projectontwikkelaar. Gedurende het gehele ontwikkel- en bouwtraject neemt hij of zij, georganiseerd in de bewonersvereniging, de beslissingen. Binnen onze concepten kunnen de bewoners zelf hun duurzame woning ontwerpen onder begeleiding van onze projectarchitect, zelf bouwen eventueel met behulp van de aan het project verbonden aannemer en direct samenwerken met alle professionele partijen in het bouwproces. Zo ontstaan er binnen ieders budget goede duurzame woningen, die aan alle individuele wensen en wettelijke eisen voldoen. Met als resultaat een waardevolle woning. A++++

Project Parkwijk Castellum

Dit is een projectontwikkeling die in 2020 / 2024  gepland is voor uitgifte door het Rijksvastgoed Dienst. Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische filosofie" kan hier worden uitgerold. De ontwikkeling zal plaats vinden in de gemeenten Katwijk en Wassenaar op de oude marine vliegbasis "Valkenburg"
Project Parkwijk Kemperhout

Dit is een projectontwikkeling die in 2022 / 2028 gepland is. De grond is in gebruik door het COA en is eigendom van de Rijksvastgoed Dienst, waarmee wij in gesprek zijn. Voor de ontwikkeling zijn wij afhankelijk van de samenwerking tussen de Gemeenten Cranendonk en Weert. Beide gemeenten hebben plannen gemaakt waarbij wij kunnen aansluiten met ons project. De "Autarkische filosofie" kan hier worden uitgerold. De locatie is het voormalige kazerneterrein Budel.


Project Parkwijk Castellum Fectio

Dit is een projectontwikkeling die in 2021 / 2024  gepland is voor uitgifte door de Gemeente Bunnik. Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische filosofie" kan hier worden uitgerold. De ontwikkeling zal plaats vinden ten zuiden van de A12Project Parkwijk Almeerder Wold
 

Dit is een projectontwikkeling die in 2020 / 2026 gepland is voor uitgifte door de Gemeente Almere.  Wij kunnen dan aansluiten met ons project. De "Autarkische filosofie" kan hier worden uitgerold. De ontwikkeling zal plaats vinden ten Noord-Oosten van Almere Haven, dicht tegen het Gooi aan. 

De concepten van boven genoemde projecten zijn in de basis gelijk !